Pinstripe Pants

Viser alle 11 resultater

Stribede bukser

5 gode egenskaber ved stribede mælkedreng bukser

Lige baggrunds historie om mælkemandens bukser

Mælkedreng bukser er en type bukser, der stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. De har fået deres navn, fordi mælkemænd ofte blev set iført dem, mens de gik deres runder. Bukserne var dengang kendetegnet som højtaljede bukser, et bredt ben og en plisseret front.

1970’erne

Blev de taget til sig af hippier og andre modkulturelle grupper. Siden da er den blevet et populært valg for både mænd og kvinder i en række forskellige stilarter. Mælkedreng bukser kan være fremstillet af en række forskellige materialer, herunder denim, bomuld og linned.

De er alsidige

De stribede bukser kan dresses op eller ned, hvilket gør dem til et alsidigt valg til garderoben. Sæt dem sammen med en bluse og hæle for et smart look, eller med en t-shirt og sneakers for et mere afslappet look.

Du kan aldrig gå galt i byen med en klassisk sort og hvid kombination, og disse bukser er ingen undtagelse.

Disse bukser er ideelle

Brede ben

De brede ben på de stribede bukser gør dem både stilfulde og behagelige at have på. De er perfekte til alle kropstyper og kan bæres af kvinder i alle aldre. Derudover er de med til at skabe en flatterende silhuet, hvilket er grunden til, at så mange kvinder elsker at bære dem.

Den perfekte pasform

Vores stribede bukser er lavet af bomuld, hvilket gør dem til et behageligt valg til varmt vejr. Den brede bensilhuet gør dem også til et behageligt valg for dig, der er gravid eller har større lår.

De er fremstillet af et stof af høj kvalitet, der er både behageligt og slidstærkt. Stoffet er også nemt at passe, hvilket gør det til et ideelt valg for travle kvinder, der ikke har tid til at bruge tid på vasketøj. Bukserne fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til din kropstype. Uanset om du er petite eller plus size, vil du kunne finde et par bukser, der passer dig godt.

7 flotte farver

Hos Amaze Cph kan du få vores stribede bukser i syv flotte farver: hvid strib med; sort, navy, beige, fucsia, grøn, orange og en denim blå / jeans med hvid strib. Disse farver er alle klassiske og vil aldrig gå af mode. De vil supplere ethvert outfit, hvilket gør det nemt at skabe et stilfuldt look.

De flatterende hvide striber

De stribede bukser er et flatterende valg for mange kropstyper. Den brede bensilhuet kan være med til at afbalancere dine proportioner, mens de lodrette striber kan få dig til at se højere ud og slanke din figur. Desuden er den nautiske stemning af striberne altid moderne.

De er nemme at style

Bukserne er nemme at style, da de kan kombineres med en række forskellige toppe og sko.

Bukserne er perfekte til de sommerdage, hvor du gerne vil se velklædt ud, men stadig føle dig komfortabel. Det lette stof er åndbart og let at have på, og de pastelfarvede farver passer til enhver hudtone. Sæt dem sammen med en hvid t-shirt og sandaler for et afslappet look, eller klæd dem op med en bluse og stiletter.

De monokromatiske farver er smarte og elegante, og de kan nemt dresses op eller ned. Sæt dem sammen med en sort blazer og stiletter til en aften i byen, eller med en hvid t-shirt og sneakers til et mere afslappet look.

Overkommelige pris

Stribede mælkedreng bukser er en overkommelig løsning for dem, der ønsker at tilføje et nyt stykke til deres garderobe. Med en række forskellige farver at vælge imellem er disse bukser perfekte til enhver lejlighed – pris 400 DKK.

Haves på lager og hurtig levering

Se på toppe som vil gå godt til vores disse pæne bukser